|
Ous estrellats amb patata, pernil i tófona |
|
Coca de verdures amb foie |
|
Espàrrecs naturals amb maionesa |
|
Truita de gambes |
|
Mozzarella de Búfala amb tomata confitada |
|
Capdells amb anxoves |
|
Sopa de brou |
|
Crema de marisc amb gambes |
|
Verdures i llagostins amb tempura i salsa calçots |
|
Còctel de gambes |
|
Macarrons estil Amoca |
|
Foïe Poêle amb melmelada de poma |
|
Amanida amb formatge de cabra i gambes |
|
Amanida amb llamàntol amb vinagreta de tomata, anet i pinyons |
|
Crema iogurt, melmelada de préssec |
|
Músic - Moscatell |
|
Mel i mató |
|
Crocant |
|
Sorbet (llimona o mandarina) |
|
Pinya natural |
|
Pastís gelat |
|
Cafè irlandès |
|
Gelats artesans |
|
Suc de taronja amb bola de vainilla |
|
Gelat de coco amb xocolata calenta |
|
Formatge Idiazabal amb codonyat |
|
Préssec en almívar |
|
Pastís de la casa |
|
Flam d'ou |
|
Crema catalana |
|
Coulant de xocolata amb gelat de coco |
|
Coulant d'avellana i gelat de Maracuyà |
|
Coulant de xocolata blanca amb gelat de taronja |
|
Tiramisú amb copa |
|
Mil fulles de poma amb gelat de xocolata blanca |
|
Trufes gelades |
|
Anna de Codorniu |
|
Llàgrima d'Or Brut Nature |
|
Jané Ventura |
|
L'Olivera Brut Nature (D.O. Costers del Segre) |
|
Bertha Brut Nature Reserva |
|
Agustí Torelló Mata Brut Reserva |
|
Freixenet Cuvée D.S. Brut |
|
Parxet Brut Nature |
|
Llopart Brut Nature |
|
Agustí Torelló Rosat Trepat |
|
Juvé i Camps Reserva Família |
|
Blanca Cusiné de Parés Boltà |
|
Mestres Cupatges Brut |
|
Recaredo Brut Nature |
|
Gramona Imperial |
|
Privat Laietà Brut Nature Reserva |
|
Milesimé Juvé i Camps |
|
Privat Brut Nature Reserva 3/8 |
|
Callos estil Amoca |
|
Black-Burger de Nebraska, ceba i pa negre |
|
Blanc i negre amb mongetes |
|
Bistec de vedella amb guarnició |
|
Costelles de xai amb guarnició |
|
Peus de porc a la planxa |
|
Sípia a la planxa |
|
Entrecot de vedella (supl. 5,5€) |
|
Gamba vermella a la planxa (supl. 3,5€) |
|
Lluç a la planxa amb escalivada (supl. 5,5€) |
|
Rap a la planxa o a la romana (supl. 7€) |