Cuina tradicional
des de 1961

Restaurant Amoca

973 575 110
RESERVES
ON SOM

Carta

PER COMPARTIR

Caragols estil Amoca
Pa de vidre amb tomàquet ratllat i oli (15 min. elaboració)
Pernil ibèric
  Anxoves de l'Escala
  Mi-cuït d'Ànec amb melmelada de préssec
  Xipirons
Bacallà marinat amb olivada negra
Salmó fumat amb torradetes
Les nostres croquetes

NI CARN... NI PEIX...

Ous estrellats amb patata, pernil i tófona
  Coca de verdures amb foie
  Espàrrecs naturals amb maionesa
  Truita de gambes
Mozzarella de Búfala amb tomata confitada
  Capdells amb anxoves
  Sopa de brou
  Crema de marisc amb gambes
  Verdures i llagostins amb tempura i salsa calçots
  Còctel de gambes
  Macarrons estil Amoca
  Foïe Poêle amb melmelada de poma
Amanida amb formatge de cabra i gambes
  Amanida amb llamàntol amb vinagreta de tomata, anet i pinyons

VA D'ARROSSOS...

  Paella d'arròs (mín. 2 per.)
  Arròs caldós de llamàntol (mín. 2 per.)
  Arròs negre

VA DE CARAGOLS...

Caragols estil Amoca
Caragols a la Llauna (per encàrrec)
Cassola de Linyola (per encàrrec)

VA DE CARN...

  Llonganissa i botifarra negra amb mongetes
  Costelles de xai
  Bistec de vedella
  Espatlla de cabrit
  Entrecot de vedella
  Filet de vedella
  Filet de vedella al roquefort
  Mitjana vedella "chuletón" (mín. 2 per.)
Filet de vedella amb Foïe Poêle
Tripes "Callos"
  Peus de porc a la planxa
Black-Burguer de Nebraska, ceba potxada i pa negre
NOTA: Totes les carns porten guarnició.

VA DE PEIX...

  Llagostins planxa
Escamarlans planxa
  Escamarlans al forn
  Lluç a la Basca
  Rap planxa / romana
  Lluç planxa / romana
  Llenguado méniére
  Llenguado planxa
  Graellada de peix
  Sarsuela de peix (mín. 2 per.)
  Sípia a la planxa
Gambes a la planxa
  Calamars a la romana
  Combinat peix (gambes o sípia, calamars i musclos)
  Combinat especial (sípia, gambes, calamars i musclos)
  Mariscada (1/2 llamàntol, 2 escamarlans, 2 llagostins i 4 gambes)
Llamàntol al forn estil Amoca
Llamàntol amb tempura
  Vieires i pernil ibèric amb oli festucs (ració de 5)

ELS POSTRES

  Crema iogurt, melmelada de préssec
  Músic - Moscatell
  Mel i mató
  Crocant
  Sorbet (llimona o mandarina)
  Pinya natural
  Pastís gelat
  Cafè irlandès
  Gelats artesans
  Suc de taronja amb bola de vainilla
  Gelat de coco amb xocolata calenta
  Formatge Idiazabal amb codonyat
  Préssec en almívar
Pastís de la casa
  Flam d'ou
  Crema catalana
  Coulant de xocolata amb gelat de coco
  Coulant d'avellana i gelat de Maracuyà
  Coulant de xocolata blanca amb gelat de taronja
  Tiramisú amb copa
  Mil fulles de poma amb gelat de xocolata blanca
  Trufes gelades

EL NOSTRE CELLER

VINS NEGRES

Ònra - ecològic
Saó Abrivat
Vilosell Tomàs Cusiné
Cérvoles
Finca Comabarra
Viña Siós Crianza
Alto Siós
Gotim Bru Castell del Remei
Oda Castell del Remei
1780 Castell del Remei
Raïmat Abadia
Raïmat Abadia 0,5 l.
Castell de Raïmat
Conca de Tremp
Castell d'Encus Quest
Naltres
Bru de Verdú
Bru de Verdú 14
Les Cousins l'Inconscient
Gotes del Priorat
La Planella de Joan d'Anguera
Indígena de Parés Baltà
Navajas
Luís Cañas Crianza
Luís Cañas Crianza 0,5 l.
Ramón Bilbao Crianza
Marqués de Cáceres Crianza
Muga Crianza
Marqués de Riscal Reserva
Remelluri Reserva
Enate Crianza
Juan Gil 12 meses
Emilio Moro de Finca Resalso
Arzuaga Crianza
Protos Crianza
Pago de Capellanes Crianza
Mauro

VINS ROSATS

Saó "La Pobla de Cérvoles"
Raïmat Clamor
Siós Violes Velles
Enate

VINS D'AGULLA

BLANC - Blanc Pescador
BLANC - Gramona Moustillant
ROSAT - René Barbier Petillant

VINS BLANCS

L'Olivera Blanc de Serè
L'Olivera Missenyora
Petit Saó
Auzells de Tomàs Cusiné
Castell del Remei Gotim Blanc
Siós Pla del Lladoner
Castell del Remei Oda
Castell de Raïmat
Castell d'Encus Ekam
El Xitxarel·lo
Gessamí Gramona
Ermita d'Espiells
Torres Viña Esmeralda
Torres Waltraud
El Vinyet 3/8
Vionta
Martín Códax
Enate
José Pariente

CHAMPAGNE

Moët Chandon Brut Imperial
Veuve Clicquot Brut

CAVA

Anna de Codorniu
Llàgrima d'Or Brut Nature
Jané Ventura
L'Olivera Brut Nature (D.O. Costers del Segre)
Bertha Brut Nature Reserva
Agustí Torelló Mata Brut Reserva
Freixenet Cuvée D.S. Brut
Parxet Brut Nature
Llopart Brut Nature
Agustí Torelló Rosat Trepat
Juvé i Camps Reserva Família
Blanca Cusiné de Parés Boltà
Mestres Cupatges Brut
Recaredo Brut Nature
Gramona Imperial
Privat Laietà Brut Nature Reserva
Milesimé Juvé i Camps
Privat Brut Nature Reserva 3/8

EL MENÚ

PRIMERS

  Carpaccio de vedella amb formatge parmesà
  Macarrons estil Amoca
  Sopa de l'Antonieta
  Crema de marisc amb gambes
  Amanida de l'horta
Ous ferrats amb patates, sobrasada i mel
  Verdures amb tempura i salsa de calçots
Caragols estil Amoca (supl. 2€)

SEGONS

Callos estil Amoca
Black-Burger de Nebraska, ceba i pa negre
  Blanc i negre amb mongetes
  Bistec de vedella amb guarnició
  Costelles de xai amb guarnició
  Peus de porc a la planxa
  Sípia a la planxa
  Entrecot de vedella (supl. 5,5€)
Gamba vermella a la planxa (supl. 3,5€)
  Lluç a la planxa amb escalivada (supl. 5,5€)
  Rap a la planxa o a la romana (supl. 7€)
Postre del dia, aigua o vi de la casa